Venticare – lezing ‘Muziek op de IC’

Poster-Venticare-2 en 3 juni 2016Op 2 en 3 juni 2016 organiseert Venticare hun jaarlijkse tweedaags congres om de actuele kennis van de ontwikkeling binnen de acute zorg over te dragen. Lorette Gijsberts (FCIC) en Karima Matser zullen op vrijdag 3 juni samen een lezing zullen geven over de effecten van muziek op de IC.

De stichting Venticare is een ideële organisatie die zich toelegt op (bij)scholing van medewerkers die werkzaam zijn op het gebied van de acute zorg met een accent op praktische implementatie van de kennis. Het betreft hier voornamelijk gespecialiseerde verpleegkundigen van diverse afdelingen, waaronder Intensive Care, Spoedeisende hulp, hartbewaking, et cetera.

Daarnaast informeert Venticare met het tijdschrift Venticare Magazine (VM) medewerkers in de acute zorg over belangrijke ontwikkelingen. Zes keer per jaar verschijnt een keur aan interessante, praktijkgerichte artikelen, rubrieken en berichten over dit continu veranderende werkveld.

Ook op het digitale web stelt Venticare informatie ter beschikking aan ieder die hier interesse in heeft. Dit is onder gebracht bij de Kennisbank. Venticare geeft praktijkgerichte boeken uit die de inhoudelijke kennisontwikkeling van professionals in de acute zorg vergroot. Venticare wil op deze manieren een substantiële bijdrage leveren aan de beroepsontwikkeling en deskundigheidsbevordering binnen de acute zorg.

Voor meer informatie volg deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *