ouno Cd

ouno 0181 final

 

 

 

 

 

Na een ingrijpende behandeling tegen borstkanker is het idee ontstaan om de ouno ontspannings-Cd te produceren. De muziek die mij rust en ontspanning bracht wil ik ook voor anderen beschikbaar maken. Muziek is het meest directe medium naar je ziel. Muziek is emotie. Deze Cd brengt u rust en ontspanning. Het bijgesloten boekje van de ouno Cd-box geeft extra tips om nog meer van deze muziek te genieten. Inspirerende beelden en spreuken en een stukje wetenschappelijke achtergrond.

De Cd bestellen

Bestel de ouno Cd vandaag via Bol.com en je ontvangt de Cd binnen 1-2 werkdagen thuis.
Altijd leuk om weg te geven maar ook een mooi cadeau voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom!

btn_promo_koop_dark_large

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *