Verborgen armoede onder ouderen

CNV Geldzorg Karima Matser4CNV Geldzorg middag: Verborgen armoede onder ouderen, het thema van Karima

Op 1 april 2016 heeft het CNV Geldzorg een themamiddag georganiseerd waar zij de mening willen horen van hun leden, maar hen ook praktische handvatten aanreiken om zelf de verbinding te zoe
ken in hun eigen woonomgeving. Want juist bij belangenbehartiging geldt: samen sterker!

Karima, trainer bij CNV Geldzorg, behandelde haar thema ‘verborgen armoede onder senioren’ met een workshop ‘Grip of je knip’.  (Verborgen) armoede is ook onder ouderen een probleem. De trainers van CNV Geldzorg, een dienst exclusief van CNV Vakmensen, helpen met het programma ‘Grip op je knip’ het taboe van geldzorgen te doorbreken, geven tips om de financiën weer op orde te krijgen en dragen zo bij aan het versterken van de financiële weerbaarheid.

Karima Matser is trainer bij CNV Geldzorg en gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het aanpakken van financiële problemen. Het op orde brengen van de financiën levert inzicht en overzicht op voor de deelnemers. Maak kennis met deze dienstverlening van CNV Vakmensen en bespreek wat CNV Geldzorg voor u of uw naaste omgeving kan betekenen!

Bent u CNV lid en wilt u meer informatie over de training ‘Grip op je knip’ volg dan deze link of klik hier voor CNV geldzorg. U kunt ook contact opnemen met Karima.

CNV Geldzorg Karima Matser1

 

 

 

 

 

 

CNV Geldzorg Karima Matser2

 

CNV Geldzorg Karima Matser3

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *